Samen vooruit met dementie

Samen vooruit met dementie is een website voor en door mensen met dementie en hun naasten. De website is mede ontwikkeld door het Alzheimer Centrum Limburg, mensen met dementie, en hun naasten in wetenschappelijk onderzoek (het COGNISANCE project)

Samen vooruit met dementie wil graag mensen ondersteunen nadat ze een diagnose dementie hebben gekregen. Het is vaak lastig om betrouwbare (online) informatie te vinden. Alle informatie (artikelen) op Samen vooruit met dementie zijn een startpunt waarin informatie wordt samengevat. Van daaruit word je doorverwezen naar betrouwbare bronnen voor aanvullende informatie. Interessante informatie kan worden opgeslagen in de routeplanner op de website, zodat deze makkelijk terug te vinden is. Daarnaast bevat de routeplanner tips om mensen op weg te helpen.

Samen vooruit met dementie


Samen vooruit met dementie hecht veel waarde aan ervaringen van mensen met dementie en mantelzorgers. Op de website vind je daarom ook persoonlijke verhalen van mensen met dementie en mantelzorgers.

www.samenvooruitmetdementie.nl

 

 

Sluit de enquête