Maatschappelijk

Keuzewijzer Dementie - Maastricht en Heuvelland

De keuzewijzer is een praktische gids voor het vinden, aanvragen en organiseren van zorg en ondersteuning. De keuzewijzer is tot stand gekomen in samenwerking met Hulp bij dementie Maastricht en Heuvelland en richt zich op zorg en initiatieven in de regio. De 1e editie is in mei 2017 uitgegeven. In december 2018 is de 2e online editie uitgebracht, waarin diverse initiatieven zijn toegevoegd of gewijzigd, zodat alle informatie weer up-to-date is. We zijn momenteel bezig met feedback verzamelen over deze 2e editie, alvorens we begin 2019 tot een nieuwe druk over zullen gaan. 

Er is veel informatie opgenomen, maar deze keuzewijzer is waarschijnlijk nog niet compleet. Heeft u tips voor het uitbreiden/verbeteren van deze keuzewijzer, dan horen wij dat graag. U kunt tips aan ons doorgeven of de keuzewijzer bestellen via keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl.

U vindt de 2e editie van de Keuzewijzer, in december 2018 uitgegeven als e-book, hier: http://www.heritage.azm.nl/Afbeeldingen/ebooks/Brochure_keuzewijzer_dementie/index.html

Keuzewijzer