Testpanel gezocht voor evaluatie website Samenvooruitmetdementie.nl

Het Alzheimer Centrum Limburg is zoek naar mensen met beginnende dementie, mantelzorgers en zorgverleners voor een test panel! Deelnemers aan het testpanel evalueren de website www.samenvooruitmetdementie. Deze is ontwikkeld samen met mensen met dementie, hun mantelzorger en zorgverleners om mensen na een diagnose dementie op weg te helpen. Nu zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen verbeteren.

Wanneer mag u mee doen?
U komt in aanmerking voor het testpanel wanneer u dementie heeft, mantelzorg of zorgverlener bent. Enige ervaring met de website www.samenvooruitmetdementie.nl is een pre.

Wat houd het in?
Mantelzorgers en Mensen met beginnende dementie kunnen kiezen uit het invullen van een korte online vragenlijst over de website. Een langere online vragenlijst of interview behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u zorgverlener? Dan kunt u deelname aan een korte online vragenlijst over de website of een online of telefonisch interview.

Wat krijgt u ervoor terug?
Voor deelname aan de langere online vragenlijst of het interview krijgt u een vvv bon van 5 euro.

Doet u ook mee?
Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij Maud Hevink via m.hevink@maastrichtuniversity.nl of 043-3881022. Meer informatie is terug te vinden op www.samenvooruitmetdementie.nl/evaluatie 

Sluit de enquête