12 september 2018

Start nieuw programma Dimenzie in zwembad de Treffer in Eijsden

Namens Mariëlle Kurvers, Zorgbemiddeling en Relatiebeheer SGL-zorg:

Met gepaste trots willen wij u erop attenderen dat wij vanaf morgen starten met een nieuw programma Dimenzie in zwembad de Treffer in Eijsden.

Er zal iedere donderdag een programma plaatsvinden; in de ochtend vinden er geheugentrainingen plaats (module Actief ontdekken), in de middag wordt er gezwommen van 12.00 tot 13.00 uur. Hierna worden andere sporten beoefend of gewandeld (Module Vitaal).  De activiteiten worden vraaggestuurd aangeboden en zijn dus afhankelijk van de wensen en doelen van deelnemers.

Deelname is mogelijk met een WMO beschikking van de gemeenten Maastricht-Heuvelland voor begeleiding groep. Uiteraard regelen we dan ook het vervoer.  

We starten morgen met 5 deelnemers (3 vrouwen en 2 mannen ), de 6e deelneemster is in afwachting van de indicatie van de gemeente.

Mocht u clienten hebben die wellicht interesse hebben in dit programma, kunt u met mij contact opnemen voor meer informatie, een vrijblijvende rondleiding en/of meeloopdag.

Verdere informatie vindt u ook terug op www.dimenzie.nl , FB Dimenzie, www.sgl-zorg.nl en Linkedin SGL.

N.B. Mochten er voldoende deelnemers zijn die interesse hebben in de Module Maatschappij (litatuur, kunst, muziek, politiek etc) , gaan we ook een project opstarten in Cadier en Keer.

Met vriendelijke groet,

Mariëlle Kurvers

Zorgbemiddeling en Relatiebeheer
mkurvers@sgl-zorg.nl

logo SGLSGL-zorg