Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Publicatie campagneresultaten WeZijnZelfhetMedicijn

In 2018 lanceerde Maastricht University en Maastricht UMC+ de campagne #WeZijnZelfhetMedicijn. Tien maanden lang werd er in Limburg campagne gevoerd om mensen meer bewust te maken van de invloed van een gezonde leefstijl op de hersengezondheid.

In 2018 lanceerde Maastricht University en Maastricht UMC+ de campagne #WeZijnZelfhetMedicijn. Tien maanden lang werd er in Limburg campagne gevoerd om mensen meer bewust te maken van de invloed van een gezonde leefstijl op de hersengezondheid. De resultaten van deze campagne zijn nu te lezen in BMJ Open (Engelstalig):

http://bmjopen.bmj.com/cgi/content/full/bmjopen-2020-041211

Met grote dank aan de 145 Limburgse bedrijven, gemeentes en scholen die “campagnevriend” zijn geworden en vol enthousiasme posters hebben opgehangen, evenementen hebben georganiseerd en de MijnBreincoach app onder de aandacht hebben gebracht bij hun achterban. Ook veel dank aan alle partners van dit project:

Alzheimer Nederland, Hersenstichting, Provincie Limburg, GGD Zuid Limburg, GGD Limburg-Noord, Gemeente Roermond, Gemeente Brunssum, Gemeente Landgraaf, Zuiderlicht, Betawerk, Sananet, Limburg Positief Gezond, Alzheimeronderzoekfonds Limburg.

Wilt u het kleurige campagneverslag ontvangen vol met foto’s, quotes van campagnevrienden, en onze toekomstvisie? Laat het ons weten!

mijnbreincoach@maastrichtuniversity.nl

Sluit de enquête