Kookbattle ‘recepten voor een gezonde hersenpan’, de uitslag!

Verrassingsbezoeken en Kookbattle door het team Adoptieproject markeren Wereld Alzheimer Dag 2023 en Brain Awareness Week 2024

Op Wereld Alzheimer Dag 2023 waren Fania Dassen en Roos Roberts met veel plezier de hele dag op pad om deelnemende scholen aan het Adoptieproject ‘Jong adopteert Oud’ te verrassen met een aantal boeken (dank aan www.boekenvoormensen.nl) en met een heuse kookbattle ‘recepten voor een gezonde hersenpan’. Na beoordeling door een speciale jury (www.rongastrobar.nl, www.bonneplusjan.nl, Colin Rosenau (promovendus ACL) en www.ninovanderhaar.nl) zijn de winnende recepten zoals beloofd bekendgemaakt tijdens de Brain Awareness Week 2024. 

Panorama kookbattle

De gelukkige winnaars zijn: Olivia Stitzinger (BS de Cramignon, Eijsden), Robin de Wijs (KC Aelse, Elsloo) en Jiri Palmen (BS Petrus Canisius, Puth)*. Zij ontvingen niet alleen lof maar ook een prijzenpakket bestaande uit een schort met naam, een Adoptieproject-pollepel, het boekje ‘Chaos in de bovenkamer’ en een prachtig geprinte folder met de winnende recepten, juryopmerkingen en informatie over hersengezondheid en voeding. 

Bekijk en download de folder onderaan dit nieuwsbericht!

*De ouders hebben toestemming gegeven voor het plaatsen van deze foto's op onze website. 

Sluit de enquête