Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Workshops Partner in Balans tijdens het online jaarevent Deltaplan Dementie​

05 november 2020

Op donderdag 5 november verzorgt Alzheimer Centrum Limburg workshops over Partner in Balans (om 11 uur) en de landelijke uitrol van Partner in Balans voor naasten van jonge mensen met dementie binnen het UNICITY project (om 13 uur).
Alzheimer Centrum Limburg verzorgt workshops tijdens het online jaarevent Deltaplan Dementie​ 

Op donderdag 5 november verzorgt Alzheimer Centrum Limburg workshops over Partner in Balans (om 11 uur) en de landelijke uitrol van Partner in Balans voor naasten van jonge mensen met dementie binnen het UNICITY project (om 13 uur). De cursus Partner in Balans helpt mantelzorgers bij het behouden van een gezonde balans in het dagelijks leven. 

Naast de workshops zijn we met Partner in Balans ook te vinden op de informatiemarkt waar je kunt chatten met een van onze onderzoekers.  

Tijdens de informatiemarkt kun je ook een kijkje nemen bij de Online training dementie op jonge leeftijd. Deze is sinds kort beschikbaar op dementie.nl (RHAPSODY). De training geeft informatie, praktische tips en oplossingen voor naasten van jonge mensen met dementie. Alzheimer Centrum Limburg doet onderzoek naar het effect van deze training. Help je mee? https://www.dementie.nl/training-dementie-op-jonge-leeftijd

Bekijk de website van Deltaplan Dementie voor meer informatie: https://www.deltaplandementie.nl/nl/jaarevent-2020-34-5-november.

Sluit de enquête