17 september 2018

Opening foto expositie ‘Het Geraamte van Mijn Geest’

Vrijdag 21 september a.s. is het Wereld Alzheimer Dag. In die week rondom deze dag wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan dementie. In de hal van het Maastricht UMC+ organiseren we een mooie fototentoonstelling. Wij nodigen u van harte uit voor de opening van de foto expositie ‘Het Geraamte van Mijn Geest’ in de ontvangsthal van het Maastricht UMC+ op maandag 17 september a.s. om 14.00 uur.

De tentoonstelling ‘Het Geraamte van Mijn Geest’ toont verschillende portretten van personen die geconfronteerd zijn met de ziekte van Alzheimer. De expositie zal ingeleid worden door prof. Marjolein de Vugt, professor psychosociale innovaties bij dementie en hoofd van Alzheimer Centrum Limburg van het Maastricht UMC+.

Inge Snijders is een Limburgse documentairemaker en fotograaf. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de RITCS in Brussel. Ze heeft voor verschillende productiehuizen gewerkt. Onlangs is zij haar eigen productiehuis Healing Stories gestart. Voordat ze in de creatieve sector werkte, studeerde zij Geneeskunde.  Meer info over het werk van Inge: www.healingstories.net enwww.ingesnijders.com

De tentoonstelling is vanaf maandag 17 t/m 24 september 2018 te zien in de hal van het Maastricht UMC+ te zien. Iedereen is van harte welkom!

Het bezoekersadres van het ziekenhuis is P. Debyelaan 25 in Maastricht. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van het ziekenhuis. Klik hier voor meer info: https://www.mumc.nl/patienten-en-bezoekers/praktisch/route-en-parkeren