5 juni 2019

Alzheimer Café Maastricht met als thema ''Dementie en de notaris''

Het doel van het Alzheimer Café is om mensen met dementie en hun familie in de gelegenheid te stellen ervaringen te delen en vragen te stellen aan deskundigen en aan andere betrokkenen zodat dementie bespreekbaar wordt. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, partners, vrienden, hulpverleners, studenten en andere belangstellenden. Deze informele, maandelijkse bijeenkomsten worden begonnen met een korte inleiding door een ervaringsdeskundige of de vertoning van een film over een bepaald thema. Woensdag 5 juni is het onderwerp Dementie en de notaris.

Wat kan de notaris betekenen voor mensen met dementie en hun naasten? Welke zaken zijn belangrijk om te regelen? De notaris zal vertellen over zijn rol en allerlei juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen.

Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.

U bent allen van harte welkom bij Athos Eet- Maakt- Doet, Athoslaan 12A, Maastricht. De zaal is open vanaf 19.00u en het programma start om 19.30u.

Voor meer informatie ( 06-12255124 * alzheimercafemaastricht@gmail.com)

U kunt voorafgaand aan de avond een gezonde en goedkope maaltijd gebruiken bij Athos Eet. Reserveren via: ( Athos Eet 088-3505063 * info@athos-maastricht.nl)